De effectiefste manier
om vetten

vetten te
verbranden!

100% natuurlijk, veilig en effectief!
Product Image
Product Image
Verbrand vet sneller dan ooit!

Artsen, diëtisten, beroemdheden kennen allemaal de vetverbrandende voordelen van ketose.

Verbrand vet voor energie, geen koolhydraten

Wanneer je lichaam zich in een staat van ketose bevindt, verbrandt het vetcellen voor energie in plaats van koolhydraten!

Voel je fantastisch!

Vet verbranden voor energie in plaats van koolhydraten geeft je lichaam 225% meer energie!

Slechts een beperkte tijd geldig!
Enjoy your risk free bottle

Verlies op duurzame manier gewicht met Keto PRO om je ketose te stimuleren.

Seal Arrow
Waar kunnen we je
Keto PRO capsules naartoe sturen?

  Beveiligd door 256 Bit SSL-encryptie

Cards

Een buitengewone wetenschappelijke vooruitgang

Waarom is het ketogene dieet zo’n internationaal succes geworden? Goedgekeurd en aanbevolen door de wetenschappelijke gemeenschap, artsen en beroemdheden!

Ons gloednieuwe product zal je gewichtsverlies exponentieel versnellen! Keto PRO bevat frambozenketonen waarmee je je vet op natuurlijke wijze kunt verbranden. Ketonen zijn organische verbindingen die een metabolische toestand activeren die ketose wordt genoemd. Ketose wordt normaal gesproken bereikt door vasten of een koolhydraatarm dieet (zoals Atkins of het ketogene dieet).

Dankzij frambozenketonen is het mogelijk om je gewichtsverlies te stimuleren en je vetreserves direct aan te vallen! En zo slaagt ons voedingssupplement van de nieuwste generatie Keto PRO erin om de huidige mediaopwinding te creëren!

Dankzij Keto PRO kunnen mensen hun gewichtsverlies aanzienlijk vergroten, natuurlijk en veilig!

Bereid je dus voor om mee te doen met miljoenen ketosefans en gewicht te verliezen zonder gedoe! Bovendien krijg je in een mum van tijd een ongelooflijke hoeveelheid energie!

Keto PRO Product Image
Fit Couple

Het bewijs

Sluit je aan bij de duizenden mensen die al tot 1 pond per dag verliezen!

Before and after pictures

Doe mee met de duizenden die hun lichaam in ketose hebben gebracht! Verbrand vet voor energie in plaats van koolhydraten en voel de verhoogde energie die ketose je geeft!

Hoe werkt het?

Nutritionele ketosis is het resultaat van een dieet met zeer weinig koolhydraten. Koolhydraten zijn de belangrijkste brandstof van het lichaam. Om het gebrek aan glucose (koolhydraatsuiker) te compenseren, zal het lichaam het verbruikte vet - en zijn eigen vet - metaboliseren om ketonlichamen te creëren die energie zullen leveren. Dit is het proces dat ketose wordt genoemd.

Waarom Keto PRO werkt?!

Het ketogene dieet is de effectiefste manier om je lichaamsvet te verbranden terwijl je meer vet consumeert in plaats van koolhydraten. Het bereiken van een toestand van ketose is echter extreem lang, het kan enkele weken, zelfs maanden duren. Ketose kan inderdaad binnen een paar dagen worden bereikt, maar het kan behoorlijk lang duren voordat je lichaam ketonenlichamen als optimale energiebron kan gebruiken.

Keto PRO geeft een boost aan je metabolisme en je energieniveaus, je mentale en fysieke prestaties, terwijl het je bloedsuikerspiegel verlaagt en je immuunsysteem verbetert!

Stap 1

Fat cells being destroyed

Stap 2

Weight loss illustration

Een winnende combinatie: ketose en Keto PRO

1. Met ketose kun je je opstandige vet verbranden en tegelijkertijd je spiermassa behouden. Vervolgens, door je koolhydraatinname matig te verminderen, kun je je gewicht stabiliseren en komen de verloren kilo's niet terug.

2. Keto PRO verhoogt de impact van ketose: door je metabolisme te versnellen, je eetlust te verminderen en je vetreserves direct aan te vallen!

 • Zet vetten om in pure energie

  Zet vetten om in pure energie

  Wanneer je lichaam in een staat van ketose gaat, verbrand je je opgeslagen vet om energie te produceren met de koolhydraten die je niet eet!

 • Geef een boost aan je metabolisme

  Geef een boost aan je metabolisme

  Ten slotte zul je veel sneller afvallen dankzij de werking van krachtige ingrediënten in Keto PRO die het metabolisme stimuleren en het hunkeren naar eten verminderen!

A woman drinking a green smoothie
Optimale ketose

Optimale ketose

Keto PRO bevat een combinatie van ingrediënten die bij elkaar zijn gebracht om gewichtsverlies te bevorderen van iemand die een koolhydraatarm dieet of ketogeen dieet volgt. Dit voedingssupplement is ideaal voor het snel doorkruisen van het ketoseverloop terwijl het dagelijks je energie verhoogt.

 • Verbetert mentale helderheid

  Verbetert mentale helderheid

  Vetten en lichaamsvet bieden een uitstekende energiebron voor de hersenen. Omdat ketonen daar de beste brandstof voor zijn. Daardoor zul je veel energie en een ongelooflijke mentale helderheid hebben.

 • Highly Beneficial for Health

  Zeer veel voordelen
  voor de gezondheid

  Keto PRO helpt je tijdens de overgangsfase dankzij de eetlustonderdrukkende, vetverbrandende, stimulerende, anti-cholesterol en ontstekingsremmende werking.

Ben je klaar voor optimale ketose?
En een gegarandeerd gewichtsverlies?

Stuur mijn gratis product

Keto PRO beter bekeken

Optimale ketose + krachtige vetverbranding = gegarandeerd gewichtsverlies

Ontdek onze bovennatuurlijke ingrediënten die je ketose, je metabolisme, je energieniveau en je gewichtsverlies in een mum van tijd een boost zullen geven!

Dankzij Keto PRO, een voedingssupplement met een natuurlijke en krachtige samengestelde formule, zul je afvallen, beter in vorm komen en zelfvertrouwen krijgen. Dit product is ideaal voor zowel mannen als vrouwen.

Keto PRO bevat:

 • Groene thee-extract
 • Frambozenketonen
 • Appelazijn
 • Citroenpectine
 • Kelp
 • En cafeïne

Dit product bevat geen: kunstmatige kleur-, smaak- of zoetstoffen, zetmeel, lactose, soja, gluten, gist en varkensvlees.

Ontdek de verrassende ingrediënten en eigenschappen van Keto Pro

Het groene thee-extract

Het groene thee-extract

Groene thee is een afslankbondgenoot die geen introductie behoeft. Deze plant afkomstig uit Azië staat bekend om zijn gezondheidsvoordelen en het stimuleren van het metabolisme om vetten te verbranden.

Maar een van deze mindelen is veel minder bekend: Epigallocatechin gallate. Ja, dat kan moeilijk zijn om uit te spreken. Laten we het dus EGCG noemen!

EGCG is een extreem krachtige antioxidant die het cardiovasculaire systeem beschermt, de spijsvertering vergroot, het energieverbruik en de vetoxidatie verhoogt. Deze antioxidant bevordert dus het verlies van lichaamsvet terwijl het de gezondheid bevordert!

Het kan geen toeval zijn dat de Japanners de grootste consumenten van groene thee ter wereld zijn, en ook het laagste percentage obesitas hebben!

Frambozenketonen

Ons wapen om het opstandigste vet te vernietigen? Dat zijn frambozenketonen. Dit zijn de moleculen die het fruit de smaak geven die we zo waarderen.

Frambozenketonen hebben hoge vetverbrandende eigenschappen. Ze stimuleren de stofwisseling en stimuleren een proces dat de mooie naam lipolyse draagt.

Lipolyse is de oxidatie van vet door het lichaam. Als dit eenmaal is geoxideerd, kan het lichaam deze vetten vervolgens als energiebron gebruiken.

Daarom zullen frambozenketonen, in combinatie met een koolhydraatarm dieet, je helpen je rebellerende vet effectief te verliezen.

Frambozenketonen
Appelazijn (PCV)

Appelazijn (PCV)

Appelazijn wordt verkregen door de gisting van appelsap. Eerst verandert het in cider en vervolgens in azijn onder invloed van een bacterie.

Deze azijn heeft de interessantste anti-suikerwerking: regelmatige consumptie van PCV vermindert de glycemische index van voedsel.

Maar wat is de glycemische index?
De glycemische index is een index die het mogelijk maakt om te weten of de suikers van voedsel snel door het lichaam worden opgenomen of niet. Daarom zullen voedingsmiddelen met een hoge glycemische index snel een aanzienlijke hoeveelheid suiker vrijgeven. Dan zal het een grote productie van insuline veroorzaken, en helaas een hypoglykemie een paar uur later.

Dus door de glycemische index van voedsel te verlagen, bevordert de PCV een gezond gewicht en vermindert deze het risico op diabetes type 2.

Daarnaast wordt dit ingrediënt erg interessant als onderdeel van een koolhydraatarm dieet. Het zal dus de impact van de verbruikte koolhydraten verminderen en ketose bevorderen.

Citroenpectine

Citroenpectine is een oplosbare vezel die voorkomt in de schil van citroen, de beroemde schil, die uiterst nuttig is voor het verbeteren van het spijsverteringsproces.

Bovendien helpt citroenpectine bij het reguleren van de cholesterol- en bloedsuikerspiegel (respectievelijk het niveau van vetzuren en glucose in het bloed).

Dus helpt citroenpectine je door die moeilijke momenten heen die gepaard gaan met een verandering in het dieet, terwijl het je lichaam helpt de opgenomen vetten en suikers beter te gebruiken.

Ten slotte is dit ingrediënt een uitstekende gezondheidsbondgenoot: als je het regelmatig gebruikt, vermindert het de intensiteit van bacteriële infecties en versnelt het de genezing.

Citroenpectine
Kelp

Kelp

Dit zeewier dat afkomstig is uit onze prachtige oceanen is rijk aan jodium, een voedingsstof die essentieel is voor de goede werking van de schildklier.

De schildklier is een klier die schildklierhormonen reguleert. Wanneer het lichaam niet voldoende schildklierhormonen produceert, wordt ​​het metabolisme langzamer en treden er andere gezondheidsproblemen op. De veel voorkomende symptomen van hypothyreoïdie zijn bijvoorbeeld vermoeidheid, gewichtstoename en gebrek aan motivatie.

Dankzij de kelp zorg je ervoor dat je schildklier goed werkt en verhoog je de oxidatie van vet - dankzij fucoxanthine. Dit component van kelp verhoogt de lichaamstemperatuur in de buik en verbetert de afvoer van moeilijke vetten.

Bovendien is kelp een goudmijn qua voedingswaarde omdat het ijzer, foliumzuur, magnesium, koper, calcium, zink en vitamine K bevat. Een detonerende cocktail om je energieniveau en je metabolisme te verhogen!

Cafeïne

Het is duidelijk dat het moeilijk is om geen cafeïne op te nemen in een afslankend voedingssupplement. Dit essentiële stimulerende middel is veel meer dan alleen een booster van energie, het stimuleert het hele centrale zenuwstelsel. En verhoogt dus je energie op een evenwichtige manier. Bovendien is cafeïne ook een waardevolle bondgenoot voor het verbranden van vet.

Door je vermoeidheid te beperken en je uithoudingsvermogen te verbeteren, kun je met cafeïne prettig het ketosepad volgen.

Bovendien is ontdekt dat cafeïne ook een enzym bezit dat neuronen beschermt tegen stress en de vorming van hersenplaques voorkomt - wat de ziekte van Alzheimer kan veroorzaken.

Cafeïne

Ben je klaar voor een nieuw leven met deze
Krachtige en effectieve voedingsstoffen?

Stuur mijn gratis product!

Geef je gewichtsverlies een flinke boost

Hoe kun je Keto PRO gebruiken ?

Keto PRO is een uniek product, ontworpen om je gewichtsverlies en ketose te stimuleren en om je te helpen in een uitstekende conditie te komen!

De mix van ingrediënten in dit voedingssupplement helpt je ketose te bereiken zonder dat je te maken krijgt met de onbedwingbare trek of stemmingswisselingen die kunnen voorkomen bij een ketogeen of koolhydraatarm dieet.

Keto PRO is heel eenvoudig te gebruiken en geeft je snelle, zichtbare resultaten.
Hiervoor hoef je slechts het volgende te doen:

 1. Neem 2 capsules Keto PRO per dag met water (voor de maaltijd).
 2. Ga door met je koolhydraatarme of ketogene dieet terwijl je je ketose bewaakt.
 3. Geniet van gewichtsverlies, verbeterde energieniveaus en een brein gestimuleerd door gezonde vetten!

Keto dieet

De beste manier om volledig gebruik te maken van Keto PRO is om een ​​dieet te volgen dat voornamelijk bestaat uit: gezonde vetten, eiwitten (gemiddeld 1,2 gram per kg magere massa) en heel weinig koolhydraten (ze zullen voornamelijk uit planten komen).

Probeer voor de beste resultaten de volgende verhouding: 70% vet, 25% eiwit en 5% koolhydraten.

Gegarandeerd succes

Tip: voordat je aan deze nieuwe reis begint, is het handig om je voortgang bij te houden. Je kunt bijvoorbeeld je huidige maten opnemen en een foto van "ervoor" en "erna" maken.

Het zou ook interessant zijn om je huidige energieniveau en algehele welzijn te noteren. Zo kun je eenvoudig je voortgang volgen en vergelijken.

Door ons advies op te volgen en met Keto PRO kun je zonder nadelen genieten van ketose!

90 dagen tevredenheidsgarantie

Als je niet 100% tevreden bent met je aankoop, neem dan binnen 90 dagen na de transactie contact met ons op voor een terugbetaling, zo eenvoudig is het! Bekijk hier ons restitutiebeleid voor meer informatie.

Money Back Gurantee